Ontwikkel je skills bij UUB!

Als totaalaanbieder van zekere oplossingen voor de installatie van elk type vloer, is UZIN UTZ België uw unieke partner. De know-how van UZIN UTZ België inzake voorbereiding van de ondergrond, verlijming, afwerking, onderhoud en renovatie van alle type vloeren is hoogstaand. Deze gaat van elastische vloeren en tapijt over parket tot keramische natuursteen vloeren en gietvloeren. UZIN UTZ België heeft dan ook in de eerste plaats een vormende missie: we vinden het belangrijk om deze kennis te delen en onze klanten te trainen in het professionele gebruik van onze systemen en producten. Dat kan sinds kort in ons gloednieuw belevingscentrum waar we de demoruimte omtoverden tot de UZIN UTZ Base.

Opleidingen

Verlijmen en opvoegen met epoxy, nog nooit zo eenvoudig! Vloerverwarming: S1, S2-lijmen of ontkoppelen

15/09/2021

In deze opleiding komt u alles te weten over speciale vloersystemen voor keramische tegels en natuursteenvloeren.
De opleiding gaat van start met een lekkere lunch. Na de lunch zien we een deeltje theorie waarin alles toegelicht wordt rond het zeer eenvoudig verlijmen en opvoegen met het 3-comp.epoxyproduct ‘codex X-Fusion’ in 19 kleuren (voor o.a. mozaïek in badkamers, opvoegen van keramische tegels buiten, ...). Andere thema‘s die o.a. aan bod zullen komen zijn vloerverwarming, ontkoppelen en anhydrietvloeren. Tijdens deze opleiding krijgt u zelf de kans om onze producten eens toe te passen. De middag wordt afgesloten met een verfrissend drankje en een certificaat dat u de training volledig heeft afgerond.

Wat zeker aan bod komt

  • verlijmen en opvoegen van mozaïek: codex X-Fusion (3-comp. epoxyproduct)
  • keramische tegels buiten opvoegen met codex X-Fusion
  • natuursteen: codex SX 50 MB: dé snelle middenbedmortel (stelmortel)
  • vloerverwarming: ontkoppelen, “S1” of “S2” lijm
  • werken op anhydrietvloeren (calciumsulfaatgebonden vloeichape)

Dat belooft een interessante middag te worden! 
Wij kijken er alvast naar uit u te mogen ontvangen! 

Dit jaar vinden geen opleidingen meer plaats.

Binnenkort kan je hier het opleidingsprogramma voor 2022 terugvinden. Kom later dus zeker eens terug! 

Verloop van de opleiding

De opleidingen bij UZIN UTZ België gaan van start met een aantrekkelijke lunch (foodtruck of buffet). Daarna volgt een onderdeel theorie om die daarna toe te passen in de praktijk. Zorg dus voor aangepaste kledij. Het einde van de opleiding wordt steeds voorzien rond 16 uur samen met een verfrissend drankje. Indien u graag enkele thema‘s aan bod had zien komen die momenteel niet opgenomen worden in het overzicht kan u dat meegeven tijdens uw inschrijving, dan houden we daar zo veel mogelijk rekening mee. 

Kostprijs van de deelname

Een opleiding volgen bij UZIN UTZ België kost 50 euro per persoon (tenzij anders aangegeven). Daarvoor krijgt u een lunch, de opleiding, een drankje op het einde van de opleiding, een T-shirt, een goodiebag en een waardebon van 50 euro (per persoon) die u kan besteden bij een volgende bestelling bij UZIN UTZ België. Deze waardebon is twee maanden geldig. Daarbovenop kan u een vergoeding aanvragen bij Constructiv.

Constructiv

UZIN UTZ België wordt erkend als opleidingscentrum door Constructiv.

Constructiv is een dienstverlenende organisatie van en voor de bouwsector. Als fonds voor bestaanszekerheid, opgericht door de sociale partners van het Bouwbedrijf, ijveren ze ervoor dat talent zijn weg vindt naar de sector en er zich een hele loopbaan lang in kan ontplooien

Professionele plaatsingsbedrijven actief binnen soepele vloeren en parket maar ook binnen keramische en natuurstenen vloeren en gietvloeren kunnen bij Constructiv een tussenkomst in de salariskosten aanvragen voor hun arbeiders die een opleiding volgen. Arbeiders dienen lid te zijn van paritair comité 124 (Bouw).

Aanvragen tot terugbetaling moeten door het plaatsingsbedrijf op voorhand worden ingediend bij Constructiv in hun buurt.

Systemen voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten vloeren

Machines en speciaal gereedschap voor de voorbereiding van de ondergrond en het leggen van alle soorten bedekking

Compleet assortiment voor de verwerking, renovatie en onderhoud van houten vloeren

Kunsthars- en cementgebonden vloersystemen met functionele en decoratieve afwerkingsmogelijkheden

Systemen en producten voor het verwerken van tegels en natuursteen

Hoogwaardige gereedschappen om te schilderen, te stucen en voor droogbouw